Program

Muay Thai

Muay Thai program je intenzivan i sveobuhvatan trening namenjen svima, bez obzira na nivo iskustva, koji žele otkriti suštinu ove tradicionalne tajlandske borilačke veštine. Ovaj program kombinuje tehničke elemente Muay Thaia, snagu, izdržljivost i fleksibilnost kako bi pružio sveobuhvatan pristup fizičkoj kondiciji.

U okviru programa, polaznici će učiti osnovne udarce, blokove, laktove, kolena i tehnike klinča karakteristične za Muay Thai. Instruktori će prilagoditi treninge individualnim sposobnostima, omogućavajući svakom polazniku da napreduje u svom ritmu. Kroz vežbe sa partnerom, udarce na džakovima i tehnike klinča, polaznici će poboljšati koordinaciju, brzinu i snagu.

Osim fizičkih prednosti, Muay Thai program takođe podstiče razvoj mentalnih veština, uključujući disciplinu, koncentraciju i samopouzdanje. Vežbe će se izvoditi u motivišućem okruženju, gde će polaznici otkriti snagu tela i uma kroz tradicionalne metode treninga.

Muay Thai nije samo borilačka veština, već i način života koji podstiče poštovanje, samopouzdanje i samodisciplinu. Ovaj program je idealan za one koji žele izazov i živopisno iskustvo u vežbanju, pružajući im priliku da istraže i razvijaju se kroz jedinstvenu tradiciju Muay Thaia. Bez obzira na motivaciju - bila to samoobrana, fizička kondicija ili istraživanje bogate kulture borilačkih veština - Muay Thai program pruža sve što je potrebno da postignete svoje ciljeve.

  • Mesečna članarina 5000 din
  • Pojedinačan termin 1000 din

Vaš CFL

X