Program

KIK BOKS 30+

Program kik boksa za rekreativce starije od 30 godina predstavlja izuzetno efikasan i dinamičan način vežbanja, prilagođen potrebama odraslih. Ovaj program kombinuje tehnike kik boksa sa elementima kondicionog treninga kako bi pružio sveobuhvatan pristup fizičkoj aktivnosti, prilagođen nivou kondicije i sposobnostima polaznika.

Svrha ovog programa nije samo stvaranje veština samoodbrane, već i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja, povećanje izdržljivosti, jačanje mišića i sagorevanje kalorija. Instruktori će voditi polaznike kroz serije vežbi koje uključuju udarce, blokove, pokrete nogu i rad na džakovima, prilagođavajući intenzitet treninga individualnim mogućnostima.

Osim fizičkih benefita, kik boks za rekreativce starije od 30 godina pruža i mentalne prednosti. Kroz vežbanje te borilačke veštine, polaznici će poboljšati koncentraciju, disciplinu, samopouzdanje i smanjiti stres. Atmosfera će biti podsticajna i podržavajuća, stvarajući zajednicu rekreativaca koji zajedno rade na svojim ciljevima.

Ovaj program je savršen izbor za one koji žele održavati aktivnost, izgraditi snagu i fleksibilnost, te istovremeno uživati u dinamičnom i motivišućem okruženju. Bez obzira na prethodno iskustvo u kik boksu, ova rekreativna varijanta pruža priliku za učenje novih veština ili unapređenje postojećih, uz naglasak na zdravom i održivom pristupu vežbanju.

  • Mesečna članarina 4500 din
  • Pojedinačan termin 1000 din
X